Inicio » Dissenyador-maquetador Front, Barcelona

Dissenyador-maquetador Front en Barcelona

Som una startup ubicada a Barcelona i centrada en l´investigació i desenvolupament SaaS basades en Intel

ligència Artificial (Natural Language Processing & Deep Learning) pel sector del FoodService.

El nostre producte principal ofereix als restaurants i cadenes un anàlisi increiblement detallat sobre la visió i la satisfacció de la clientela així com de l´evolució de la seva competència.
Estem buscant un dissenyador-a/maquetador-a Frontend (nivell mid-senior) amb experiència en disseny i desenvolupament gràfic en Dashboards d´analítica, perquè ens ajudi amb el desenvolupament de la interfície de la nostra aplicació per Big Data i Intel
ligència Artificial pel món de la restauració i la gastronomia.

La Candidatura Estarà Dins De L´equip Tècnic De L´empresa I, Depenent De L´experiència De La Candidatura, Desenvoluparà Les Següents Tasques

Disseny: Disseny de las interfícies del sistema amb Figma, Photoshop o altres tipus design/sketch, per dissenyar i millorar la funcionalitat i l´experiència d´usuari-ària de la nostra aplicació destinada a directives del sector Food Service.
Maquetació: Implementar el disseny en HTML i CSS (Less o Sass) dins d´un sistema de plantilles Twig dins del framework PHP Symfony.
Desenvolupament: Programació i disseny de l´arquitectura de les vistes en Twig (herència, etc.) així com interaccions simples i complexes amb JS.
Tipus de relació professional: Contracte
Tipologia de contracte: Indefinit
Núm. Hores setmanals: 40
Horari: Flexible, L a V, entrada de 8:30-10:00 i sortida de 17:30 a 19:00
Retribució brut anual: 21.000 a 25.000 segons vàlua. Podria ser més
 

HTML5, CSS,